Palvelumme

Palveluihimme kuuluvat:
  • maastotunnit
  • askellajitunnit
  • maastoretket ja -vaellukset
  • hevostaito- ja hoitoratsastustunnit 
  • HeLMi-ohjaus (hevosavusteinen Mindfulness)
  • kärry- ja rekiajelut
  • leirit ja hevoslomat
  • kurssit

Yleistä tunneista

Ratsastukset toteutetaan pienryhmissä (2-5 henkilöä), jolloin opetus on yksilöllistä. 

Ratsastustunnin kesto on 60 min, johon sisältyy ratsaille nousu alkutoimineen. Yleinen oletus on, että ratsastaja varustaa hevosensa itse, ellei erikseen muuta sovita. Kannattaa siis saapua tallille noin puoli tuntia ennen tunnin alkua, jolloin voi rauhassa puuhailla hepan kanssa. Suosittelemme hevosen varustamista, jolloin voit tutustua ratsuusi ennen tuntia ja syventää yhteistyötänne, jolloin saat enemmän irti tunnista. :) Mikäli olet epävarma hoito– ja varustustaidoistasi, kysy rohkeasti apua.

Mikäli sinulla ei ole vielä kokemusta varustamisesta, suosittelemme alkuun muutamaa tuntia, johon sisältyy myös hevosen hoidon ja varustamisen harjoittelua (tutustu Hoitoratsastus-tunteihin). Tällöin voit jatkossa varustaa hevosen itsenäisesti, kun taidot karttuvat. Haluamme, että hevosemme ovat huolella hoidettuja tuntia ennen ja sen jälkeen. 

Joskus hevosemme tulevat suoraan edelliseltä tunnilta ja saattavat jo olla valmiina. Tällöin saat kuitenkin halutessasi hoitaa hevosen ratsastuksen jälkeen.

Hoitoratsastustunteihin sisältyy hevosen hoitaminen ja varustus, joten niille ei tarvitse tulla aiemmin. Kurssit ja vaellukset sovitaan tapauskohtaisesti.

Lisää ajankohtaista tietoa palveluistamme löytyy osoitteesta www.hepovaara.com, sähköpostilla hepovaara(at)gmail.com tai numerosta 050 419466


Rajoitteet
Ratsastamme myös sateella ja pakkasella. Pakkasraja tallillamme on pidemmillä reissuilla –15°C ja lyhyemmillä –20°C. (Pienillä lapsilla –15C°).  Helleraja noin +28 C°. Mukaan säänmukaiset varusteet. (Sadevaatteita ja toppahaalareita saa lainaksi myös tallilta.) Ukonilmalla tai muissa poikkeustapauksissa tunnit peruutetaan tai siirretään tallin puolesta ja siitä ilmoitetaan ratsastajille. Jos olet epävarma Puhoksen säästä, kysy numerosta 050 411 9466.

Hepovaaran tila pidättää oikeuden muutoksiin.

Jatkuu...3 kommenttia: